Nieuws

Nieuws over vBoxx

foto van valentijn koppenaal met Leendert Jenezon en Saxwin Brouwer
31 August 2020
980 79

IT Hosting en Cloud bedrijf uit Den haag

Je wilt je website, email, de cloud of server graag op een goede plek gehost hebben. Je hebt alleen geen idee bij welk IT-bedrijf je die oplossingen het beste kan aanschaffen en hosten. Daarom is het belangrijk om je goed in te lezen waar je op moet letten. Maar waar moet je dan op letten? Wanneer je dat liever niet zelf wilt uitzoeken, dan helpen wij daar graag bij. Zodat je bedrijf straks werkt met betrouwbare IT-oplossingen die je bedrijf helpen verder te groeien.


Support altijd inclusief

Het aanbieden van goede producten zodat het hele bedrijf op een veilige en efficiënte manier kan werken vinden wij niet goed genoeg. Je moet natuurlijk alles uit deze producten kunnen halen en wanneer er iets onduidelijk is moet je daar direct vragen over kunnen stellen. Daarom draait alles bij ons om persoonlijke aandacht. Juist wanneer het gaat om technische producten is het belangrijk dat de klant de werking volledig begrijpt. Iedere werknemer krijgt persoonlijke ondersteuning bij onze producten en diensten, ongeacht of iemand klant is of niet.

Inclusief support betekent bij vBoxx: Gratis rondleidingen door onze producten en dat iedere werknemers ons kan bellen als er vragen zijn.


Alle IT-oplossingen op 1 plek

Je hebt het liefst alle IT-oplossingen op 1 plek zodat je bij vragen niet 3 verschillende IT-bedrijven hoeft te bellen. vBoxx heeft een breed productportfolio waardoor wij altijd een gepaste oplossing op maat kunnen aanbieden. En dat voor een goede prijs natuurlijk. Hieronder vind je een greep uit onze populairste producten:

  • vBoxxCloud: Veilig cloud opslag voor het opslaan en delen van bestanden
  • vBoxx One: Alles in 1 oplossing voor het samenwerken met collega’s
  • Velige Email: Email in de cloud inclusief gedeelde chat, agenda en contacten
  • Webhosting: Snelle hosting voor je website inclusief gratis SSL-certificaat

Kom gerust langs bij ons in Den haag

Zoekt u voor uw IT-oplossingen een hosting of Cloud bedrijf uit Den Haag en je wilt liever eerst kennismaken? Geen probleem! Het is altijd mogelijk om ons te bellen of een gratis rondleiding door een van onze producten te krijgen. Maar je bent ook van harte welkom bij ons op kantoor. Vanwege Corona natuurlijk wel op een gepaste afstand.

Neem contact met ons op via ons contactformulier, livechat of bel ons gerust op via 070 206 00 91 voor meer informatie.