Hosting

Uw eigen website begint bij vBoxx

Alles voor een goede website

Heeft u een website, webshop of een ander domein? Wilt u deze onderbrengen bij een betrouwbare en snelle hostingprovider? vBoxx helpt u dan graag verder!


Hieronder vindt u meer informatie over webhostingbundels, het maken van een domeinnaam en het aanschaffen van een SSL-certificaat. Als u niet zeker weet wat u nodig heeft, bel ons dan gerust even op voor gratis advies.

Webhosting
Makkelijk en uitgebreid te beheren via het vBoxx klantenportaal

Bent u op zoek naar een snelle en betrouware hosting voor uw website? Dan zijn onze webhostingbundels precies wat u zoekt. Inclusief schijfruimte, dataverkeer en een makkelijk bedieningspaneel

Dit laatste is ideaal voor het beheer van uw website, het toevoegen van e-mailadressen en het toegang verlenen via webmail. Ook voor PHP- & MySQL- ondersteuning bent u bij vBoxx aan het juiste adres.

Domeinnaam
Heeft u altijd al uw eigen domeinnaam gewild? Of u nu een bedrijfswebsite of een webwinkel wilt starten, u kunt uw domein registreren via vBoxx.


NL Hosting
Volledige controle
Domain Transfers
Snelle hosting
SSL Certificaat

SSL is een afkorting voor Secure Socket Layer en een protocol voor het maken van een gecodeerde verbinding tussen een webserver en een internetbrowser. Deze verbinding zorgt ervoor dat alle gegevens die tussen de webserver en de browser worden verzonden, gecodeerd blijven voor buitenstaanders en niet kunnen worden gestolen.

SSL is een standaard die door miljoenen websites wordt gebruikt om hun online transacties te beveiligen.


Wij helpen graag om de beste oplossing voor uw website te vinden!

Kom in contact voor gratis advies.

Kom in contact met ons team van experts
Bericht verstuurd!