Hulp bij het migreren van data

Verhuis eenvoudig uw data

Hulp bij het migreren van een server en/of data

vBoxx helpt u graag met het vlekkeloos migreren van uw IT-omgeving. We zorgen ervoor dat oude instellingen worden bijgewerkt en nieuwe functies worden geconfigureerd. Tijdens de migratie is het vanzelfsprekend dat de huidige applicaties blijven werken in de nieuwe omgeving.


Voor de migratie kiezen we samen met de klant het juiste moment uit. Dit kan gaan om een vrijdagavond, tijdens de nacht of misschien in het weekend zijn. Zodat zo weinig mogelijk mensen last hebben van de veranderingen.

Waarom migreren naar de cloud?

IT-services die op bedrijfslocaties worden gehost, brengen hoge kosten met zich mee. Bestandsservers, mailservers en interne applicatie-ontwikkeling kunnen hoog in de kosten oplopen. Bedrijven gaan naar de cloud omdat dit de kosten verlaagt en soms zelfs meer mogelijkheden biedt

Door uw gegevens in de cloud op te slaan, kunt u uw bestanden altijd en overal benaderen. Wanneer u kiest voor het werken in de cloud van vBoxx dan kunt u ervan op aan dat uw bestanden veilig staan opgeslagen in sterk beveiligde datacentra in Nederland.

De voordelen van migreren naar de cloud van vBoxx:
 • 24/7 monitoring
 • Support en advice
 • Data versleuteld opgeslagen
 • Nederlands datacenter
 • Flexibele contracten
vBoxx helpt bij uw datamigratie naar de cloud
alles in 1 hosting vboxx
Maak een datamigratieplan met vBoxx

Omdat er veel factoren zijn die een positieve of negatieve invloed kunnen hebben, kan het migereren van data een complex project zijn. Als u niet zeker weet waar u moet beginnen en hoe u de migratie van uw bedrijfsgegevens zorgvuldig kunt plannen, dan staan ​​we klaar om deskundig advies te geven.

Belangrijke factoren om mee te nemen tijdens een datamigratie:
 • Doel van het project
 • Datamigratiemethodologie
 • Huidige data herzien
 • Beveilig uw gegevens
Heeft u hulp nodig tijdens uw volgende IT-project?
Praat met een van onze experts over uw migratie

Wat houdt een datamigratie in?

Een migratie is over het algemeen een belangrijke verandering voor uw bedrijf. Om een ​​migratie met succes af te ronden, moet je drie stappen voltooien:

 • 1. Communiceer de verandering
 • 2. Uitvoering
 • 3. Accepteren
 • 4. Support
communiceer de infrastructuurverandering met behulp van vboxx
Communiceer de verandering

Tijdens deze fase brengt u werknemers op de hoogte. Iedereen die last kan hebben van de migratie moet precies weten wat er gaat veranderen en, nog belangrijker, de reden erachter.

Deze stappen maken verhogen de acceptatie en ondersteuning later in het proces.

vBoxx kan helpen bij het instellen van nieuwe werkprocessen na een gegevensmigratie
Uitvoering

In deze stap zorgen we ervoor dat iedereen binnen het bedrijf kan vinden wat ze nodig hebben tijdens hun dagelijkse werk. Het niet kunnen vinden van de oude vertrouwde knoppen leidt tot frustratie en kan leiden tot een daling van de productiviteit van uw werknemers.

Het is belangrijk dat werknemers de gemigreerde bestanden en documenten gemakkelijk kunnen vinden. Een soepele overgang is essentieel voor een succesvolle migratie.

we geven een uitleg aan alle medewerkers over hoe hun taken kunnen worden uitgevoerd in een nieuwe omgeving
Accepteren

In deze fase van de migratie concentreren we ons op functionaliteit. Gericht op het verbeteren van de productiviteit in het bedrijf, leggen we aan alle medewerkers uit hoe hun oude taken kunnen worden uitgevoerd in een nieuwe omgeving.

Meestal ervaren medewerkers deze aanpak op een positieve manier.

vBoxx spant zich actief in om proactieve IT-ondersteuning te bieden
Proactive Support

Nadat de migratie is uitgevoerd, staan ​​onze medewerkers klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Dankzij onze uitgebreide monitoring kan vBoxx proactieve ondersteuning bieden. Als er ooit een probleem is, is de kans groot dat we eerset contact met u opnemen voordat u het merkt.

 • Proactive
 • 24/7 Beschikbaar
 • Email / Telefoon/ Chat / Tickets / Op locatie