Virtuele Synology

Een virtuele Synology NAS biedt dezelfde functionaliteit als een fysieke Synology NAS, maar dan gevirtualiseerd en beschikbaar via een virtuele machine (VM). Dit betekent dat je toegang hebt tot alle Synology DSM-functies, zoals bestandsopslag, back-up, synchronisatie, cloudopslag en multimediafuncties, maar dan op een virtuele omgeving.

vanaf €45 / maand

synology logo

Officiële Synology partner

Met het vertrouwen dat Synology ons geeft kunnen we een krachtige oplossing leveren voor Nederlandse bedrijven. Door kwalitatief hoogwaardige hardware en software te combineren met hypermoderne Nederlandse datacenters leveren wij een solide oplossing voor het hosten van de Synology NAS.

Duurzame Hosted Synology Nas

Met vBoxx kiest u een duurzame oplossing voor uw Hosted Synology NAS. vBoxx is zich ervan bewust dat ieder apparaat, inclusief de Synology NAS, stroom verbruikt en dat dit schadelijk kan zijn voor de wereld. We optimaliseren onze hardware en software, kiezen voor groene datacenters die gebruik maken van 100% hernieuwbare energie en die carbon neutral zijn. Heeft u het bos gezien dat we door de jaren heen hebben aangeplant in Madagascar? Neem eens een kijkje, want ook u helpt mee als u klant wordt van vBoxx.


Bekijk hoe we helpen Bekijk ons bos
tree nation logo

Waarom een virtuele Synology van vBoxx?granular backup restoration - vboxx
Flexibiliteit

Een virtuele Synology NAS kan eenvoudig worden geïmplementeerd op bestaande hardware, waardoor het gemakkelijk schaalbaar is. Het kan ook op afstand worden beheerd, waardoor het eenvoudiger is om wijzigingen aan te brengen of problemen op te lossen.

backup data content search - vboxx
Kostenbesparing

Een virtuele Synology NAS is over het algemeen goedkoper dan een fysieke Synology NAS, omdat er geen extra hardware nodig is. Dit kan de totale eigendomskosten van de oplossing aanzienlijk verlagen.

AVG Ready
backup data preview - vboxx
Beheergemak

Een virtuele Synology NAS is gemakkelijker te beheren dan een fysiek apparaat. Het kan op afstand worden geconfigureerd en onderhouden, wat tijd en kosten bespaart.

granular backup restoration - vboxx
Back-up en herstel

Een virtuele Synology NAS maakt gebruik van snapshot-technologie om snel en gemakkelijk back-ups te maken en gegevens te herstellen in geval van problemen. Dit kan helpen om kostbare downtime te voorkomen en bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

backup data content search - vboxx
Veiligheid

Met een virtuele Synology NAS kan gevoelige gegevens veilig worden opgeslagen en beheerd. Het biedt meerdere lagen van beveiliging, zoals toegangscontrole, firewall-beveiliging en gegevensversleuteling.

backup data preview - vboxx
Schaalbaarheid

Een virtuele Synology NAS kan gemakkelijk worden opgeschaald door simpelweg meer virtuele machines toe te voegen als er meer capaciteit nodig is. Dit maakt het een ideale oplossing voor bedrijven die groeien en behoefte hebben aan meer opslag- en servercapaciteit.

Veelgestelde vragen over onze Hosted Synology NAS

Zijn mijn backups versleuteld?
  • Al uw back-ups zijn volledig versleuteld en de opgeslagen gegevens zijn strikt vertrouwelijk, aangezien geen enkele gebruiker toegang heeft tot de inhoud zonder uw persoonlijke sleutel.

Ondersteunt Active Backup rsync-servers?
  • Het rsync-protocol wordt gebruikt om bestanden van servers naar uw Synology-back-up over te brengen. Met rsync kunt u overdracht, codering en compressie op blokniveau inschakelen.

Ondersteunt Active Backup SMB-servers?
  • SMB wordt gebruikt om bestanden van Windows-bestandsservers naar uw Synology-back-up over te brengen. Actieve back-up maakt gebruik van File Server Remote VSS Protocol (FSRVP)-integratie. Dit zorgt ervoor dat al uw back-ups consistent zijn. Naast bestandsback-up kan er ook een back-up worden gemaakt van Windows ACL, zodat u gemakkelijk toegang hebt tot controle en bestanden kunt herstellen.

Bieden jullie kortingen voor Active Backup?
  • Als u een aanzienlijke hoeveelheid opslagruimte nodig heeft voor uw back-ups, komt u mogelijk in aanmerking voor een korting. Voelt u vrij om contact met ons op te nemen om meer informatie over onze prijsniveaus aan te vragen.

Staat de Synology NAS op een veilige locatie gehost?
  • Ja, al je back-ups worden gehost op een veilige locatie in Nederland (Maincubes datacenter). Onze servers bevinden zich in state-of-the-art faciliteiten, met de nieuwste fysieke en online beveiligingsmaatregelen.