Synology VPS

Een virtuele Synology NAS biedt dezelfde functionaliteiten als een fysieke Synology NAS, maar dan in een gevirtualiseerde vorm, toegankelijk via een virtuele machine (VM). Dit betekent dat je toegang hebt tot alle functies van Synology DSM, zoals bestandsopslag, back-up, synchronisatie, cloudopslag en multimediafuncties, maar dan binnen een virtuele omgeving.

Bestel uw Synology VPS
synology logo

Officiële Synology partner

Met het vertrouwen dat Synology ons geeft kunnen we een krachtige oplossing leveren voor Nederlandse bedrijven. Door kwalitatief hoogwaardige hardware en software te combineren met hypermoderne Nederlandse datacenters leveren wij een solide oplossing voor het hosten van de Synology NAS.

Prijzen

Vanaf €45 per maand bij jaarlijkse facturering, en met 2TB opslag inbegrepen, kunt u garanderen dat al uw belangrijke bestanden en databases veilig zijn.

  • 2TB inbegrepen
  • Vanaf €45 per maand bij jaarlijkse facturering en vanaf €50 per maand bij maandelijkse facturering
  • Mogelijkheid om extra opslagruimte aan te kopen

Vanaf

€45

per maand

+ 2TB: €13,50 /maand

Duurzame Hosted Synology Nas

Met vBoxx kiest u een duurzame oplossing voor uw Hosted Synology NAS. vBoxx is zich ervan bewust dat ieder apparaat, inclusief de Synology NAS, stroom verbruikt en dat dit schadelijk kan zijn voor de wereld. We optimaliseren onze hardware en software, kiezen voor groene datacenters die gebruik maken van 100% hernieuwbare energie en die carbon neutral zijn. Heeft u het bos gezien dat we door de jaren heen hebben aangeplant in Madagascar? Neem eens een kijkje, want ook u helpt mee als u klant wordt van vBoxx.

Bekijk hoe we helpen
tree nation logo

Waarom kiezen voor een vBoxx Synology VPS?granulair backup herstel - vboxx
Flexibiliteit

De Synology VPS kan eenvoudig worden ingezet op bestaande hardware, waardoor het gemakkelijk schaalbaar is. Het kan ook op afstand worden beheerd, waardoor het eenvoudiger wordt om wijzigingen aan te brengen of problemen op te lossen.

backup data content search - vboxx
Kostenbesparing

Een virtuele Synology NAS is over het algemeen goedkoper dan een fysieke Synology NAS, omdat er geen extra hardware nodig is. Dit kan de totale kosten van de oplossing aanzienlijk verlagen.

backup data preview - vboxx
Beheergemak

Een virtuele Synology NAS is gemakkelijker te beheren dan een fysiek apparaat. Het kan op afstand worden geconfigureerd en onderhouden, wat tijd en kosten bespaart.

granular backup restoration - vboxx
Back-up en herstel

De Synology VPS maakt gebruik van snapshots om snel en gemakkelijk back-ups en data terug te zetten in het geval van problemen. Dat voorkomt downtime en verzekert u van bedrijfscontinuïteit.

backup data content search - vboxx
Veiligheid

Met een virtuele Synology NAS kan gevoelige gegevens veilig worden opgeslagen en beheerd. Het biedt meerdere lagen van beveiliging, zoals toegangscontrole, firewall-beveiliging en gegevensversleuteling.

backup data preview - vboxx
Schaalbaarheid

Een virtuele Synology NAS kan gemakkelijk worden opgeschaald door simpelweg meer virtuele machines toe te voegen als er meer capaciteit nodig is. Dit maakt het een ideale oplossing voor bedrijven die groeien en behoefte hebben aan meer opslag- en servercapaciteit.

Frequently Asked Questions

Zijn mijn backups versleuteld?
  • Al uw back-ups zijn volledig versleuteld en de opgeslagen gegevens zijn strikt vertrouwelijk, aangezien geen enkele gebruiker toegang heeft tot de inhoud zonder uw persoonlijke sleutel.

Ondersteunt Active Backup rsync-servers?
  • Het rsync-protocol wordt gebruikt om bestanden van servers naar uw Synology-back-up over te brengen. Met rsync kunt u overdracht, codering en compressie op blokniveau inschakelen.

Ondersteunt Active Backup SMB-servers?
  • SMB wordt gebruikt om bestanden van Windows-bestandsservers naar uw Synology-back-up over te brengen. Actieve back-up maakt gebruik van File Server Remote VSS Protocol (FSRVP)-integratie. Dit zorgt ervoor dat al uw back-ups consistent zijn. Naast bestandsback-up kan er ook een back-up worden gemaakt van Windows ACL, zodat u gemakkelijk toegang hebt tot controle en bestanden kunt herstellen.

Bieden jullie kortingen voor Active Backup?
  • Als u een aanzienlijke hoeveelheid opslagruimte nodig heeft voor uw back-ups, komt u mogelijk in aanmerking voor een korting. Voelt u vrij om contact met ons op te nemen om meer informatie over onze prijsniveaus aan te vragen.

Staat de Synology NAS op een veilige locatie gehost?
  • Ja, al je back-ups worden gehost op een veilige locatie in Nederland (Maincubes datacenter). Onze servers bevinden zich in state-of-the-art faciliteiten, met de nieuwste fysieke en online beveiligingsmaatregelen.