Licenties

Microsoft and Kerio licenties voor bedrijven

Microsoft and Kerio Licenties

Bestel uw licenties rechtstreeks bij vBoxx. We bieden directe assistentie bij het plannen van uw volgende IT-projecten en leveren de benodigde licenties om uw doelen te bereiken.

microsoft spla partner
kerio voorkeurs partner
Microsoft Licenties

vBoxx werkt met verschillende Microsoft-licenties zoals virtuele servers, werkplekken in de cloud of een compleet gehoste omgeving. Door de jaren heen is vBoxx een belangrijke Microsoft-partner geworden. Bij het bestellen van nieuwe hardware en SPLA-licenties kan vBoxx licenties verlenen zoals losse Microsoft Open-licenties en OEM-licenties.

  • Geen extra kosten
  • Maandelijkse betalingen
Kerio Licenties
vBoxx is een Kerio-partner van het hoogste niveau. Als een "Kerio Preferred Partner" zijn wij van mening dat de producten van Kerio ideaal zijn voor zakelijk gebruik. Belangrijke werkzaamheden zoals e-mailen, telefoongesprekken en het intern samenwerken moeten vlekkeloos verlopen. De producten van Kerio zijn ontwikkeld om alles wat een MKB-bedrijf nodig heeft te kunnen leveren, voor zowel gewone gebruikers als IT-professionals.

Kerio Connect
Kerio Control
Deskundig Advies
Afname P/M

Alles In 1 Pakket

Website, Email en Cloud opslag op een plek

secure email

Veilige E-mail

Kerio Connect biedt een complete set functies, zoals een agenda, een adresboek en notities die worden gesynchroniseerd met al uw apparaten.
cloud storage

Cloud Opslag

Toegang tot uw bestanden terwijl u onderweg bent en veilig delen met collega's en externe gebruikers. Veilig in Nederland opgeslagen.
free ssl certificate at vboxx

Gratis SSl Certificaat

Alle domeinen worden geleverd met een gratis SSL-certificaat. Hierdoor is uw website veilig en wordt eerder opgepakt in zoekmachines.
free domain vboxx

Website

Onze snelle webhosting heeft alle tools die u nodig heeft om uw aanwezigheid op het internet te verbeteren.
Probeer het gratis

Werk samen met uw collega's in onze Nederlandse Cloud