Google maakt geen backups, bescherm uw gegevens!
Maakt u gebruik van G Suite? Dan bent u zelf verantwoordelijk voor de backups. Google maakt namelijk zelf geen backups van uw bestanden, email, kalender en contacten.
  • Eenvoudig in gebruik
  • Live backup
  • Herstel individuele onderdelen
  • AVG Ready
google drive docs backup
Altijd een een backup van uw Microsoft Office 365
Verlaag het risico op het verliezen van belangrijke gegevens en zorg ervoor dat je flexibel bent in het herstellen van die backups.
  • Herstel specifieke bestanden / onderdelen van uw backup
  • Gebruikers kunnen hun eigen backups herstellen
  • Drastische vermindering van schijfruimte en netwerkverbruik
  • Volledig geïntegreerd cloud-based disaster recovery
active backup voor office 365 dashboard

Backups voor macOS

Bewaar nu uw macOS back-ups met Synology voor een veilige en betrouwbare alternatief voor Time Machine. Met de gehoste back-ups van Synology kunt u eenvoudig door uw back-ups bladeren en deze binnen enkele minuten herstellen.

Backup for Business

Active Backup for Business is een uitgebreide en gecentraliseerde gegevensbeschermingsoplossing waarmee u o.a. bedrijfs-pc's, virtuele machines, fysieke servers en bestandsservers kunt back-uppen.

Uitstekende prestaties
Volledige Controle
Redundante Stroomtoevoer

Virtuele Synology

Een virtuele Synology NAS biedt dezelfde functionaliteit als een fysieke Synology NAS, maar dan gevirtualiseerd en beschikbaar via een virtuele machine (VM). Dit betekent dat je toegang hebt tot alle Synology DSM-functies, zoals bestandsopslag, back-up, synchronisatie, cloudopslag en multimediafuncties, maar dan op een virtuele omgeving.

Dedicated Synology
Hoge beschikbaarheid, prestaties en beveiliging

Krijg toegang tot uw eigen Synology om alle mogelijkheden van een Synology NAS te ontgrendelen. Maak een back-up van Office 365, computers en servers, gebruik de NAS als eigen cloud en nog veel meer.
Uitstekende prestaties
Volledige Controle
Redundante Stroomtoevoer