Nederlandse Cloud Opslag

Creëer, bewaar, werken samen en deel online

Nederlandse Cloud Opslag

Bedrijven hebben behoefte aan betrouwbare oplossingen voor het online opslaan en delen van bestanden. Wij bieden twee verschillende Cloudoplossingen aan. Één open source Cloudoplossing via OwnCloud en onze eigen Nederlandse oplossing vBoxxCloud. Onze cloudoplossingen helpen uw werknemers en collega's efficiënter samen te werken zonder dat u de controle verliest over uw bestanden.

Wat is Cloud opslag?
De bestanden op uw computer kunnen automatisch worden gesynchroniseerd met uw collega's en contactpersonen die toegang hebben tot de cloud.

  1. Website
  2. Na het inloggen op onze website kunt u bestanden uploaden en downloaden.

  3. Synchronisatie
  4. Installeer de applicatie op uw computer, laptop, telefoon of tablet en alle aanpassingen worden automatisch gesynchroniseerd.

  5. WebDAV
  6. Liever geen bestanden lokaal? Via WebDAV kunt u de bestanden in de cloud rechtstreeks vanaf uw computer benaderen.

Wat is cloud opslag?
vBoxxCloud

Met vBoxxCloud deelt u op een veilige en makkelijke manier uw bestanden. Past de een iets aan, dan worden die aanpassingen direct gesynchroniseerd naar de juiste apparaten of gebruikers.

Houd wijzigingen in realtime bij en beheer wie toegang heeft tot de inhoud. Wilt u grote of belangrijke bestanden buiten uw organisatie delen? Maak dan gebruik van gratis gastgebruikers.


AVG Ready
Versiebeheer
Anti-ransomware
NL Hosting
ownCloud

Behalve dat ownCloud minder beheer- en bewakingsfuncties aanbiedt, werkt het net zoals vBoxxCloud door middel van synchronisatie en WebDAV. ownCloud werkt via apps die online beschikbaar en zijn toe te voegen aan de webinterface.


Open Source
Large Community
Folder backup
Bestanden Delen

Email, cloud opslag en een website op 1 plek?


vBoxxCloud is hosted in Europe (The Netherlands) vBoxxCloud is hosted in Europe (The Netherlands) vBoxxCloud is hosted in Europe (The Netherlands)

Hulp nodig bij het vinden van de juiste cloudoplossing?

Neem dan contact op voor gratis advies!

Wat Wilt U Weten?
Bericht verstuurd!