Overige Cloudoplossingen

Creëer, Werk samen en Deel online.

ownCloud

Open-source deeloplossing.

Nextcloud

Open-source samenwerken voor bedrijven.

Cloudopslag

Bedrijven hebben een betrouwbare cloudopslag en systeem voor het delen van bestanden nodig. Met dit in gedachten bieden we open-source cloudoplossingen aan en onze eigen oplossing vBoxxCloud om veilig online bestanden delen mogelijk te maken. Onze oplossingen helpen uw medewerkers en collega's om efficiënt samen te werken, terwijl alle bestanden ook veilig zijn en volledig onder uw controle.


  1. Website
  2. Na inloggen op de website kunt u bestanden uploaden en downloaden.
  3. Synchroniseren
  4. Omdat de bestanden vanaf de computers naar de cloud worden gesynchroniseerd, heeft u automatisch dezelfde versie op ieder apparaat.
  5. WebDAV
  6. U kunt bestanden direct beheren in de cloud vanaf uw computer of apparaat, zonder ze lokaal op te slaan.
wat is cloudopslag?

Nextcloud

Open-source samenwerken aan bestanden voor bedrijven. vBoxx heeft de Nextcloud Hub zo ingedeeld dat ze aan uw behoeften voldoet. We hebben een online platform gecreëerd die u helpt om de controle te houden over uw bestanden.

Open-source
Gehost in Nederland
Voldoet aan de AVG

ownCloud

ownCloud werkt hetzelfde als vBoxxCloud op het gebied van synchronisatie en WebDAV, op het feit na dat ownCloud minder management en controle biedt. ownCloud werkt via apps die online beschikbaar zijn en toegevoegd kunnen worden aan de web interface.

Open-source
Grote Community
Folder Back-up
Bestanden Delen

Cloud, E-mail, Wachtwoordmanager en Webhosting?

Krijg het allemaal met 35% korting in onze Alles-in-1 bundel!