MX Fallback

Bescherm uw e-mail

Beveilig uw e-mail server

Een MX Fallback zorgt ervoor dat u geen e-mail meer verliest. Als uw e-mailserver of internetverbinding verbreekt, staat onze Backup MX-service klaar om uw e-mails over te nemen en te houden waar ze zouden moeten zijn. De MX Fallback is al opgenomen in al onze mailservers.

lees alle e-mail met een vBoxx MX Fallback
Read all email
Terwijl u werkt om uw e-mailserver te herstellen, zorgt vBoxx ervoor dat alle mail van de afgelopen 5 dagen worden bewaard.
vBoxx spam control
SPAM Control
U hoeft zich geen zorgen te maken over backdoor-spam. Krachtige blacklists en greylisting helpen 95% van de spam te weigeren.
Onbeperkte email spooling
Onbeperkte Spooling
We beperken niet hoeveel e-mails er worden bewaard. Alle berichten die in de afgelopen 5 dagen zijn verstuurd kunnen worden terugehaald.
Bestel MX Fallback
Back-up uw email
Als uw e-mailservers niet kunnen worden bereikt, is de kans groot dat e-mails worden teruggestuurd naar de afzender. Dit kan leiden tot verloren verkopen, inkomsten en vooral communicatie in zijn geheel. Een MX Fallback voorkomt dat e-mails stuiteren en zorgt ervoor dat je deze altijd in je mailbox ontvangt.
fallback bij storing
mx fallback kan eenvoudig worden geconfigureerd
Eenvoudig en betrouwbaar
De MX-fallback kan eenvoudig worden geconfigureerd. In de DNS-instellingen van uw domein kunt u MX-records aanmaken. Vul de MX fallback-serveradres in met een lage prioriteit in uw domeinbeheer.
Kom meer te weten over de voordelen van een MX-fallback