Backup for Business

Synology Backup for Business is een back-upoplossing die speciaal is ontworpen voor bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte, betrouwbare en veilige manier om hun belangrijke gegevens en bestanden te beschermen. Met deze oplossing kunnen bedrijven back-ups maken van hun gegevens en bestanden op een Synology NAS (Network Attached Storage) apparaat en deze veilig opslaan op externe locaties of in de cloud.

synology logo

Officiële Synology partner

Met het vertrouwen dat Synology ons geeft kunnen we een krachtige oplossing leveren voor Nederlandse bedrijven. Door kwalitatief hoogwaardige hardware en software te combineren met hypermoderne Nederlandse datacenters leveren wij een solide oplossing voor het hosten van de Synology NAS.

Duurzame Hosted Synology Nas

Met vBoxx kiest u een duurzame oplossing voor uw Hosted Synology NAS. vBoxx is zich ervan bewust dat ieder apparaat, inclusief de Synology NAS, stroom verbruikt en dat dit schadelijk kan zijn voor de wereld. We optimaliseren onze hardware en software, kiezen voor groene datacenters die gebruik maken van 100% hernieuwbare energie en die carbon neutral zijn. Heeft u het bos gezien dat we door de jaren heen hebben aangeplant in Madagascar? Neem eens een kijkje, want ook u helpt mee als u klant wordt van vBoxx.


Bekijk hoe we helpen Bekijk ons bos
tree nation logo

Waarom een Backup for Business van vBoxx?granular backup restoration - vboxx
Betrouwbare bescherming van bedrijfsgegevens

Synology Backup for Business biedt een uitgebreide back-upoplossing die bedrijven beschermt tegen verschillende soorten gegevensverlies als gevolg van storingen of cyberaanvallen.

backup data content search - vboxx
Efficiënte back-up- en herstelprocessen

Dankzij de efficiënte back-up- en herstelprocessen van Synology Backup for Business kunnen bedrijven snel en gemakkelijk hun gegevens en bestanden herstellen in geval van een calamiteit.

AVG Ready
backup data preview - vboxx
Flexibele opslagopties

Synology Backup for Business biedt integratie met verschillende cloudopslagdiensten, waardoor bedrijven hun gegevens en bestanden veilig kunnen opslaan op externe locaties.

granular backup restoration - vboxx
Beveiligde gegevensopslag

Synology Backup for Business biedt gegevenscompressie en -encryptie, waardoor bedrijven hun gegevens veilig kunnen opslaan en beschermen tegen ongeautoriseerde toegang.

backup data content search - vboxx
Schaalbare oplossing

Synology Backup for Business is schaalbaar en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf. Het kan eenvoudig worden uitgebreid naarmate het bedrijf groeit en meer gegevens moet beschermen.

backup data preview - vboxx
Kostenbesparend

Synology Backup for Business kan je bedrijf kosten besparen op de lange termijn, omdat het geavanceerde functies biedt die traditionele back-upoplossingen niet hebben, zoals incrementele back-ups en gegevenscompressie en -encryptie. Bovendien kan het je ook helpen om kosten te besparen door het minimaliseren van downtime en productiviteitsverlies in geval van een calamiteit of gegevensverlies.

Veelgestelde vragen over onze Hosted Synology NAS

Zijn mijn backups versleuteld?
  • Al uw back-ups zijn volledig versleuteld en de opgeslagen gegevens zijn strikt vertrouwelijk, aangezien geen enkele gebruiker toegang heeft tot de inhoud zonder uw persoonlijke sleutel.

Ondersteunt Active Backup rsync-servers?
  • Het rsync-protocol wordt gebruikt om bestanden van servers naar uw Synology-back-up over te brengen. Met rsync kunt u overdracht, codering en compressie op blokniveau inschakelen.

Ondersteunt Active Backup SMB-servers?
  • SMB wordt gebruikt om bestanden van Windows-bestandsservers naar uw Synology-back-up over te brengen. Actieve back-up maakt gebruik van File Server Remote VSS Protocol (FSRVP)-integratie. Dit zorgt ervoor dat al uw back-ups consistent zijn. Naast bestandsback-up kan er ook een back-up worden gemaakt van Windows ACL, zodat u gemakkelijk toegang hebt tot controle en bestanden kunt herstellen.

Bieden jullie kortingen voor Active Backup?
  • Als u een aanzienlijke hoeveelheid opslagruimte nodig heeft voor uw back-ups, komt u mogelijk in aanmerking voor een korting. Voelt u vrij om contact met ons op te nemen om meer informatie over onze prijsniveaus aan te vragen.

Staat de Synology NAS op een veilige locatie gehost?
  • Ja, al je back-ups worden gehost op een veilige locatie in Nederland (Maincubes datacenter). Onze servers bevinden zich in state-of-the-art faciliteiten, met de nieuwste fysieke en online beveiligingsmaatregelen.