vBoxx

vBoxx is een Nederlands hosting en Cloud bedrijf. Een bedrijf waar kwaliteit en persoonlijke service voorop staat.  Wij helpen de klant een gepaste oplossing te vinden voor de behoefte van zijn bedrijf. Met onze jarenlange kennis en ervaring assisteren wij de klant de beste oplossing te vinden om te blijven innoveren.

Visie

Waar wij naar streven

De beschikbaarheid van websites en applicaties speelt de komende jaren een nog grotere rol. Het gebruik van technieken als loadbalancing, clustering en met name virtualisatie neemt een vlucht. Deze technieken zorgen tenslotte voor de hoogste beschikbaarheid.

Gestroomlijnd en efficiënt
Een virtuele omgeving biedt vele voordelen vergeleken met een traditionele set-up voor het deployen, managen en schalen van servers. Op virtualisatie gebaseerde technieken als resource pools, templates en distributed switches hebben geleid tot een gestroomlijnde en efficiënte hosting-omgeving.

Termen als “high performance cloud computing”, “capacity on demand” en “pay as you go” zijn dankzij virtualisatie in de hostingbranche standaard geworden.

Hosting bij vBoxx is net zo vanzelfsprekend als water uit de kraan: het moet gewoon werken. Wij doen er alles aan om deze mooie woorden voor u waar te maken. Door middel van onze kennis en belevenissen garanderen wij een stabiele infrastructuur, flexibel genoeg om te reageren op verandering.

vBoxx Partners

Apple

Apple

Apple zorgt voor gebruiksgemak, veiligheid en stabiliteit.

HP

HP

Sinds 1998 voorziet HP in de snelste en meest stabiele switches voor elk high-performance netwerk.

logo-evoswitch

EvoSwitch

Voor de meest betrouwbare verbinding en faciliteiten heeft vBoxx gekozen voor één van de beste datacentra van Nederland, EvoSwitch.

APC

APC

De beste noodstroomvoorzieningen sinds 1984. APC zorgt ervoor dat onze servers 24/7 voorzien zijn van stroom.

Dell

Dell

Dell bied vBoxx consistentie, betrouwbaarheid, veiligheid en laag energieverbruik. De kernpunten voor de beste servers.

Swiftway

Swiftway

Swiftway behoort tot één van de beste en grootste netwerk providers in Europa. De juiste partner voor onze infrastructuur.

Kerio

Kerio

Kerio Connect is het prijswinnende en leidende MS Exchange alternatief.

ownCloud

ownCloud

Naast onze webhosting en hosted Kerio diensten biedt vBoxx ook een perfecte cloud oplossing aan op basis van ownCloud.

Retrospect

Retrospect

Bij vBoxx is technish gediplomeerd Retrospect personeel aanwezig. Uitstekend voor het configureren bijhouden van uw dagelijkse betrouwbare back-ups.

The Datacenter Group

Datacenter Group

Winnaar van de European Code of Conduct Awards 2012 door hun energie efficiëntie. Een prachtige groene locatie voor onze servers dus.

Niet gevonden wat u zocht?

Bekijk onze andere diensten of neem contact met ons op en wij leveren u advies op maat.