Migratie

Uw IT omgeving verhuizen

vBoxx kan het proces van het verplaatsen van een operationele omgeving naar een andere werkomgeving voor u begeleiden en regelen.

Om ervoor te zorgen dat nieuwe functies worden benut en oude instellingen veranderen, worden er maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de huidige applicaties blijven werken in de nieuwe omgeving.

Bij een migratie kan het gaan om de overgang naar nieuwe hardware, nieuwe software of beide. Migraties vinden bij vBoxx altijd plaats op het meest geschikte moment voor de klant. Dit kan zijn vrijdagavond, in de nacht of bijvoorbeeld in het weekend. vBoxx staat dag en nacht voor u klaar.

migration-compleet

Waarom migratie naar de Cloud?

Uw IT naar de Cloud van vBoxx

Veel bedrijven hebben IT diensten intern in hun bedrijf gehost. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mailserver of een fileserver. Er zijn ook bedrijven die back-ups maken naar bijvoorbeeld een NAS op het netwerk. Het nadeel van IT intern houden is vaak de veiligheid en de kennis. Bij inbraak of brand raakt u toch de data kwijt.

Voordelen van migreren naar de cloud van vBoxx:

 • 24/7 monitoring
 • Support en advies
 • Uw data in beveiligde omgeving
 • Nederlands datacentrum
 • Maandelijkse betalingen
 • Flexibele afname

Wat houd een migratie in?

Migratie is over het algemeen een grote verandering. Om een migratie te laten slagen, is deze dienst over het algemeen opgebouwd uit 3 stappen:

 1. Communicatie over de verandering
  In deze stap worden de medewerkers geïnformeerd. Iedereen die is betrokken bij de migratie, moet weten wat er precies verandert, maar vooral ook waarom. Deze stap maakt de acceptatie, later in het proces, vele malen eenvoudiger.
 2. Uitvoeren
  In deze stap zorgen we ervoor dat iedereen binnen het bedrijf kan vinden wat hij of zij nodig heeft tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Het niet kunnen terugvinden van de oude, vertrouwde knoppen leidt tot veel frustratie en resulteert in een grotere terugval in de productiviteit. Daarnaast moeten alle bestanden en documenten gemakkelijk terug te vinden zijn, dit vinden wij bij vBoxx erg belangrijk.
 3. Acceptatie
  In deze laatste stap gaan we in op de functionaliteit die moet leiden tot productiviteitsverhoging en leggen we uit hoe bepaalde taken in de nieuwe situatie handiger en sneller uitgevoerd kunnen worden. De medewerkers gaan de voordelen van de verandering op deze manier zelf ervaren.

Niet gevonden wat u zocht?

Bekijk onze andere diensten of neem contact met ons op en wij leveren u advies op maat.